< retour

SunProtect DPF50+

Instant bescherming van uw tuin voor periodes van langdurige droogte
Drought protection factor (DPF):  50+ Zeer hoog 
Triple Action:
Bevat waterabsorberende polymeren om het beschikbare water in de bodem ter hoogte van de wortels op te slaan. Hierdoor vermindert men verdamping en uitspoeling van water, waardoor de frequentie en volume van irrigatie tot 50% kan afnemen.  De polymeren blijven tot 10 jaar werkzaam in de bodem en breken slechts langzaam af. 
SunProtect DPF 50+ stimuleert een diepere wortelontwikkeling van uw planten waardoor deze beter en langer water kunnen vasthouden. Hierdoor zijn zij beter beschermt tegen langdurige droogte.
Het organisch gedeelte van SunProtect 50+ draagt bij tot een betere bodemstructuur en bodemvruchtbaarheid en de aanrijking met stikstof en fosfor geeft een voeding tot 3 maand.

Acheter le produit

Pas sûr de comment gérer? Laissez un jardinier vous aider:

Trouver un jardinier
Specifications
Instructions & Videos
Aanplant
Meng 7g SunProtect DPF50+ Tuin per 20cm plantdiameter met de aarde in het plantgat. Vul het plantgat verder aan met de bodemverbeteraar Aanplantingen.
Toepassing & dosissen/m²
Steek de plantsteker in de grond langs de wortelkluit van uw plant tot aan het indicatie streepje. Haal de plantsteker uit de bodem en verwijder de aarde. Vul vervolgens de holte met 7g SunProtect DPF 50+ Tuin en activeer deze door met de plantsteker het product te mengen met de bodem. Maak hiervoor enkele roterende bewegingen met de plantsteker en vul de holte verder op met de aanwezige aarde.

Liens utiles: